Пенка блесна със "знания", България граничи с... Европа

Ромката е аут от Big Brother, обеща да учи
Обновена: 4 дек 2013 14:04 | 3 дек 2013 08:43, Александър Попов
61
Пенка блесна със "знания", България граничи с... Европа
Снимка: Big Brother All Stars

След като Джийсън Брад Люис бе изгонен от Big Brother, неговата съдба сполетя и Пенка, чийто край в шоуто бе подпечатан от зрителите. Ромката се изправи в двубой с Лео и Златка Райкова, като русата й съперница я надви категорично във вота.

Само за няколко дни престой Пенка се превърна в един от основните образи на риалитито със своето бунтарство, арогантност и самочувствие. В последния ден пък затвърди своята необразованост, която на няколко пъти беше извинявана с факта, че е учила до четвърти клас.

Снощи тя бе подложена на изпит от 15 въпроса, като отговори на 7. Big Brother й призна мисията за успешна, но се родиха още по-колоритни отговори от тези на Черната Златка в предишно издание на същото предаване. Пенка не успя да отговори правилно коя година е създадена България, според нея най-високият ни връх е Пирин, а страната ни граничи с... Европа.

На излизане от шоуто, досущ като Златка Димитрова, и Пенка обеща да учи и дори да завърши образованието си.

Продължава "канонизирането" на Русата Златка, като продуцентите ни я представят като перфектната домакиня, влюбена и ранима жена. Което по никакъв начин не кореспондира с публичния й образ през последните години.

След успешната си мисия, в която играеше ролята на "Супер Злати", тя получи писмо, в което нейното гадже - ММА боецът Георги Валентинов, й се обясни в любов. Което разрева плеймейтката и тя обяви, че родителите й живеят в чужбина и той е нейното семейство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според мен Пенка не беше добре приета от съквартирантие, само защото е ***. Българите сме много консвервативни и трудно приемаме хората от различен етнос, може би и те не ни приемат, но какво да се прави. Ако беше скрила, че е *** сигурно още щеше да е в предаването. Защо не плюят черната Златка, затова че не знае столиците? Защото тя е нашенка. На мен не ми прилича на Пеньо, повече прилича на Светлозара от Биг Брадър 1, която също ми беше любимка, а Пенка е нейно копие. Не съм гледал всички предавания и не съм чул кой знае каква глупост, а затова трябва да имаш акъл, простия човек е е
55
0
 
1
 
! Отговори
.... преди 10 години
До 456Пиедестал* бе ...
54
0
 
8
 
! Отговори
Debora преди 10 години
България граничи с... ЕвропаАбсолютно точно ! Що се отнася до най-високият ни връх ..Мусала, ако днес е висок , утре може да е нисък. Така че Пенка правилно се е ориентирала към върховете на Пирин. Колкото и да се снижат все някой ще остане висок
53
0
 
7
 
! Отговори
ъъъъъ..... преди 10 години
***!!!
52
1
 
12
 
! Отговори
аненербе сс преди 10 години
*** му работа....
51
1
 
32
 
! Отговори
горски пътник преди 10 години
Явно има нещастни журналисти, които са принудени да гледат тази глупост, за да могат после да правят резюмета. Горките хора.
50
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИМАЛИ ОВЦЕ ДЕТО ДА ГЛЕДАТ ТАЗИ ПОМИЯ НАРЕЧЕНА БИГ БРАДЪР КОПИРАНА ОТ "БРАТЯТА" ВИ ХАМЕРИКАНЦИ? АКО ИМА ТАКИВА ГОРКО И ТЕЖКО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ.
49
1
 
19
 
! Отговори
Възмотен преди 10 години
Незнам какво място имат тия ограничени *** в ежеднежните новинарски блокове...толкова ли нищо не се случва в тая пумийна яма наречена България!!!
48
0
 
10
 
! Отговори
Путев преди 10 години
Тая е толкова ***, горката.. че като се замисли се притеснявам да не се н*ре.. толкова трудно и се отдава, братя и сестри..
47
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Златка Райкова и подобните на нея типажи в реалния живот са доста тъпички,безлични и елементарни.Като ви казвам тъпички ,разбирайте че са си направо вдлъбнати.Що се отнася до физическа красота и там нещата са спорни.Единствената кралица на красотата дори и видяна на живо е прелестна е Роси Иванова.И тя си е глуповатичка,но е добричка.А Пенето я оставете на мира.Тя е нещастна душица.
46
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ ЗНАМ КАКВО ВИ Е КРИВА ПЕНКА ?! БАНАНОВАТА, ИЛИ В СЛУЧАЯ - РОМСКАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 24 ГОДИНИ ГОДИНИ ГРАБИЧИ С ЕВРОПА, ДАЖЕ И ЗА ОТДАЛЕЧАВА.
45
4
 
48
 
! Отговори
Stealth преди 10 години
Аман от глупости бе! Как пък веднъж не написахте, че някое българче е взело медал от някоя олимпиада, или че някой българин е направил научно откритие или изобретил нещо, ами занимавате цял народ с неграмотни ***, дето се изживяват като звезди.
44
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая е инфинитито на простотията.
43
4
 
36
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Тези дето гледат това шоу, ще да са на същото ниво
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** *а
41
1
 
17
 
! Отговори
до въпрос? преди 10 години
Да, платила е върху хонорара си от Биг Брадър. Това важи и за всички останали търтеи в къщата, на които единствените официални доходи са от реалитита, в които участват веднъж-дваж на 5 години.
40
1
 
20
 
! Отговори
Браво! преди 10 години
Правилно е казало момичето. България граничи с Европа. Това е една истинска - средностатистическа българка!
39
0
 
33
 
! Отговори
до Мими преди 10 години
Да бе, и има *** които го гледат и още по големи *** които пращат СМС-и. Не мога да повярвам колко прости хора има.
38
3
 
37
 
! Отговори
bolka преди 10 години
Нееднократно Ники Кънчев се изцепва, че участниците в този вид шоу са пример за подражание.Тогава лансираните от ВИП брадър Златки и Райна тябва да бъдат пример за подражание на подрастващите ли??????Родители, пазете децата си от този вид "звезди"! Кухи силиконови млади жени, които по-скоро отблъсват с поведението и манталитета си!Невероятно падение на ценности и интереси е това шоу, което според създателите му има възпитаващ ефект!Гротеска!
37
5
 
31
 
! Отговори
въпрос ? преди 10 години
...любопитен съм това създание платило ли е в живота си поне 1 лев данъци или здравни осигуровки и знае ли изобщо ,че съществуват такива ...???? Трябваше да я питат в релитито ...